Om virksomhedens kvalitet..


CVR 39969963


Kvalitet..

Her i Sanirent Rengøring IVS skal der stræbes efter høj kvalitet af produkter samt udførelsen af arbejdet. Så det har vi gjort.

Produkterne er Svane mærket så selvom du har allergier kan disse produkter bruges uden fare for reaktion. Så her stræbes også for at alt er i god kvalitet og sikkert at bruge i alle sammenhæng. Derudover af svanemærket produkter også mere miljøvenlige.

Du er også velkommen til og bede efter duftende produkter.

Vi bruger støvsuger med HEPA filter for og formindske støv filurer rundt. Dermed også kan bruges til rengøring hvor der kan være allergiker for støv partikler.

Der findes mange slags mopper og klude samt svampe. Alt har sin egen egenskab og derfor er vi glade for at have kendskab til alle redskabers evner, så vi altid er sikre på at fjerne snavs, fedt og pletter med det rigtige udstyr. Det samme gælder produkterne. Det forkorter også processen for områdets behandling, så det igen effektivisere arbejdsgangen plus skåner den ansatte for slid.

Vi samarbejder med skadeservice og maler firmaer med udgangspunkt i billige og gode priser. 

Dette kan i altid høre nærmere om ved at henvende jer.

 

Erfaring og Miljø..

Her er erfaringen stor da rengøring er bred og har mange aspekter. Både i produkter og udførelse af rengøring og hvad der er af materialer i de huse / virksomheder som skal ren gøres.

Vi arbejder inde for Erhverv, privat rengøring og industri. Men også på hoteller og campingpladser. Vi arbejder også for offentlige myndigheder.

Vi er hele tiden i udvikling af teknikker og nye produkter for at effektivisere arbejdsgangen.

Dette skinner også igennem de ansatte som ikke får arbejde her på egen hånd. Før de kan levere den standard vi har i firmaet. Så på den måde kan man skabe garanti på ordentlig rengøring.

Arbejdsmiljøet måles på god løn, gode vilkår, syge / forsikring for medarbejderens last, ve og vel samt sammenkomster for kurser eller begivenheder for at holde deres serviceniveau og arbejdsglæde ved lige.